Te ismered Binance Sensei-t?

Sokan vannak úgy vele, hogy szeretnének elkezdeni tanulni a kriptovilágról, megérteni, hogyan működik és amennyiben kellő tudásra tettek szert bevásárolnának valamelyik coinból. Az emberek egy része hajlamos azonban minden előzetes mélyebb tudás nélkül is belevágni a kriptobefektetésekbe, amit mi kifejezetten nem ajánlunk senkinek, hiszen hogyan is helyezünk el pénzt „valamiben” mikor nem ismerjük a működését?

Természetesen a tanulás hosszú és igen időigényes feladat, rengeteg a témához kapcsolódó cikket kell elolvasni és lássuk be a rohanó világban néha emiatt megy el az ember kedve egy akár előnyös lehetőségtől is, hiszen túl sok vele a munka.

Véleményem szerint a Binance új robotja, amit Sensei-nek kereszteltek valahogy pont az ilyen problémákra adhat megoldást. A program a ChatGPT alapján egy olyan lehetőséget ad a kíváncsiskodónak, hogy egész konkrét kérdésekre kaphasson választ gyorsan a mesterséges intelligencia segítségével. Sensei tudása a Binance tudástárból származik, így gyakorlatilag a teljesen alap kérdésektől kezdve tud válaszolni, ugyanakkor konkrét befektetési lehetőséget nem ajánl, hiába kérleljük (tesztelve).

Jelenleg sajnos csak angolul lehet vele chat-elni, de tekintettel arra, hogy a Binance oldalán már egyre több a magyar oktató tartalom reménykedjünk, hogy előbb utóbb magyarul is elérhető lesz. A következő linken ti is kipróbálhatjátok: https://loom.ly/r8Sxl9M vendégként pedig csak egye-mail címet kell megadni és indulhat is a „beszélgetés”.

*A jelen posztban található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.