Több évtizedes valuta- és devizapiaci tapasztalattal a hátunk mögött azon megfontolásból vágtunk bele a kriptovaluták piacába, hogy közelebb hozzuk ügyfeleink számára ezt az érdekes és újszerű világot, egyben új kliensi kört szólítsunk meg szolgáltatásunk segítségével.

A BlockChange alapítóiként meggyőződésünk, hogy a kriptovaluták hátterében meghúzódó technológiák alkalmazási területe robbanásszerű növekedés előtt áll, mely nagymértékben segítheti a kriptovaluták általános társadalmi elfogadottságát, míg a piac szabályozására irányuló törvények bevezetése a kriptovaluták iránti bizalmat hivatott növelni. Egy ilyen átalakulásban lévő piacon örömmel vállalunk úttörői szerepet, hogy az ügyfelek edukációján keresztül bevezetett szolgáltatásunkkal népszerűsítsük a kriptovaluták szélesebb körű alkalmazását.

Kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy új szolgáltatásunkat igénybe venni kívánó ügyfeleinket megfelelően informáljuk a kriptovalutákban rejlő lehetőségekről és kockázatokról, melynek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink oktatására. Célunk, hogy szolgáltatásunk segítségével minél szélesebb körben tegyük érthetővé és ezáltal elérhetővé ezt a gyakran zártnak és titokzatosnak titulált piacot.

A BlockChange Magyarországon az első olyan Crypto ATM-eket üzemeltető cég, amely a rendszer működtetéséhez kapcsolódó informatikai biztonsági követelmények teljesülésére vonatkozó audittal rendelkezik. Az audit megállapította, hogy a BlockChange rendszere megfelel a NAV Típusszabályzat informatikai biztonságra vonatkozó előírásainak.

Az auditot a Security.hu végezte, amely rendelkezik az ISACA (Information Systems Audit and Control Association) Certified Information Systems Auditor bizonyítványával. A Security.hu BlockChange auditját vezető munkatársa ISO 27001 Vezető Auditor képesítéssel rendelkezik.

BlockChange Kft.

+36 70 478 0722

info@blockchange.hu

1012 Budapest, Vérmező út 4.

PARTNEREINK