Több évtizedes valuta- és devizapiaci tapasztalattal a hátunk mögött azon megfontolásból vágtunk bele a kriptovaluták piacába, hogy közelebb hozzuk ügyfeleink számára ezt az érdekes és újszerű világot, egyben új kliensi kört szólítsunk meg szolgáltatásunk segítségével.

A BlockChange alapítóiként meggyőződésünk, hogy a kriptovaluták hátterében meghúzódó technológiák alkalmazási területe robbanásszerű növekedés előtt áll, mely nagymértékben segítheti a kriptovaluták általános társadalmi elfogadottságát, míg a piac szabályozására irányuló törvények bevezetése a kriptovaluták iránti bizalmat hivatott növelni. Egy ilyen átalakulásban lévő piacon örömmel vállalunk úttörői szerepet, hogy az ügyfelek edukációján keresztül bevezetett szolgáltatásunkkal népszerűsítsük a kriptovaluták szélesebb körű alkalmazását.

Kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy új szolgáltatásunkat igénybe venni kívánó ügyfeleinket megfelelően informáljuk a kriptovalutákban rejlő lehetőségekről és kockázatokról, melynek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink oktatására. Célunk, hogy szolgáltatásunk segítségével minél szélesebb körben tegyük érthetővé és ezáltal elérhetővé ezt a gyakran zártnak és titokzatosnak titulált piacot.

BlockChange Kft.

+36 70 478 0722

info@blockchange.hu

1051 Budapest, Szent István tér 3.