Legyünk körültekintőek!

Sajnos a kriptovilágban is egyre sűrűbben lehet találkozni átverésekkel, csalásokkal. Legtöbbször gyorsan felismerhető, hogy valami nem stimmel ezekkel az ajánlatokkal, de ha mégsem, a következő tanácsokat szem előtt tartva könnyen elkerülhetjük, hogy megkárosítsanak.

Vannak óriási hozamokat ígérő átverések, amik általában azon alapulhatnak, hogy a megkörnyékezett személy talán nem ismeri kellően az árfolyamok napi alakulását. Amennyiben ilyen ajánlattal találkozunk, először mindig nézzünk utána, hogy az elmúlt 1-2 hónapban hogyan alakult az adott kriptovaluta árfolyama. Erre ideális a https://coinmarketcap.com/ oldal, ahol 1-1 kriptót kiválasztva több évre visszamenőleg ellenőrizni tudjuk árfolyama alakulását.

Az induló projekteknél fontos, hogy nézzünk utána annak mit ígér a projekt és kik állnak mögötte. Az ígéretes projektekről elég sok információ elérhető, sőt sok esetben elemzések is arra vonatkozóan, hogyan fognak teljesíteni. Természetesen az elemzők sem jósok, így biztosat ők sem tudhatnak.

Végül, ha kriptovalutába fektetnénk pénzünket nézzünk utána a technológiának, ami mögötte áll és lehetőség szerint ne közvetítőn keresztül vásároljunk, hanem saját magunk kezeljük a befektetéseinket. Fontos szempont, hogy olyan helyen tároljuk coinjainkat, ahol valóban hozzáférhetünk majd a jövőben!

A BlockChange ügyfélszolgálatán is szívesen segítünk bármilyen felmerülő problémával kapcsolatban, így kérdés esetén keressetek minket is bizalommal a +36 70 478 0722 telefonszámon.

*A jelen posztban található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.