Küldj USDT-t Telegramon

A telegram felhasználók mostantól USDT-t is küldhetnek egymásnak a népszerű alkalmazáson keresztül.

Az, hogy az alkalmazáson belül lehetőség van kripto adás-vételre nem egy teljesen új dolog, ezt a típusú szolgáltatást tavaly áprilisban vezették be. A walletbot segítségével kezdetben csak TON coint lehetett adni-venni, de most az USDT is elérhető lesz a felhasználók számára.

A Telegram Open Network blokklánc projekt 2018-as debütálása nem aratott osztatlan sikert, ugyanis az amerikai tőzsdefelügyelettel vívott hosszas jogi csatározás után alulmaradtak és az eredeti tulajdonosok ki is szálltak a projektből. Mindezek ellenére a közösség tovább dolgozott a projekten és ma már „The Open Network” néven sikerült megvalósítani az eredeti elképzelést.

A telegram egyébként havonta nagyjából 700 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet és rengeteg csoport is létrejött már a platformon kriptovaluta témában. A platformon egyébként BTC adás-vételére is van lehetőség, de a leghíresebb kriptovalutát még csak a piactéren keresztül érhetjük el, üzenetben nem küldhető.

A platform ilyen irányú fejlesztése egyébként többek szerint is azt eredményezheti, hogy a kriptovaluták elfogadottsága tovább nőjön, arról nem beszélve, hogy az elmúlt hét árfolyam mozgásai alapján már olyan elemzői következtetéseket is olvashatunk, hogy talán indul a következő bika piac.

Ti kinek küldenétek először a legnépszerűbb stablecoinból Telegramon keresztül?

*A jelen posztban található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.