NFT focirajongóknak️

Két hete a Trónok harca szerelmeseinek hoztam egy NFT hírt, most pedig a vasárnap indult foci világbajnokság tiszteletére a Cristiano Ronaldo fanoknak kedveskedem egy hírrel, ugyanis múlt péntektől elérhető a futball-legenda NFT kollekciója a Binance-en.️

A kollekció darabjai Cristiano életéből mutatnak be ikonikus jeleneteket és összesen 4 gyakorisági szintbe sorolták őket, melyekhez különböző előnyök tartoznak.

A leggyakoribb kategóriába tartozó darabokkal (Normal – 6000 db, min. 77BUSD-ért/db) hozzáférést kaphatunk minden CR7 NFT kibocsátáshoz, a következő kategóriában (Rare – 600 db, min. 77BUSD-ért/db) emellett ingyenes CR7 NFT Mystery Box-ot kapunk.

A következő szinten (Super Rare – 40 db, min. 1.700BUSD-ért/db) egy Ronaldo által dedikált Binance pólóval is gazdagabbak lehetünk, valamint nyereményjátékokon vehetünk részt, ahol szintén dedikált tárgyakat lehet nyerni (a fent említett előnyök mellett). Végül a legritkább kategóriába tartozó darabokkal (Super Super Rare – 5 db, min. 10.000BUSD-ért/db) még a sportoló virtuális köszöntésére és az őt ábrázoló dedikált szobrocskára is szert tehetünk.

Az NFT-ket 24 órás aukciók keretein belül lehet megszerezni, kikiáltási árukat a Binance saját stabilcoinjában határozták meg.

Közületek ki startol rá a kollekcióra?

*A jelen posztban található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.