Kriptovaluta ajándékba

Mi lenne jobb ajándék azoknak a családtagjainknak, barátainknak, akik érdeklődnek a kriptovilág iránt, mint megajándékozni őket némi coin-nal?

Ez a BlockChange automatáin keresztül már 20.000 Ft értékben lehetséges. Az ATM-eknél lehetőségünk van papírtárca készítésére, sőt ha kiválasztjuk, hogy NFC kártyát is szeretnék, akkor egy valódi kézzel fogható kripto ajándékkal örvendeztethetjük meg szeretteinket. A papírtárcán szereplő QR kódok segítségevel a megvásárolt coin szabadon mozgatható bármilyen másik tárcára, arról nem beszélve, hogy rendkívül biztonságos tárolási módnak is számít.

Ugyan a jelenlegi piaci környezet alapján nem lehet tartós árfolyam emelkedésre számítani, a technológia fejlődésére azonban a medvepiac egy kiváló lehetőséget biztosít.

Ezt erősíti, hogy Vitalik Buterin az Ethereum alapítójának azt fogalmazta meg pár hete, hogy az alacsony árfolyamok miatt úgymond tisztul a piac a spekulánsoktól. Ez pedig azt eredményezi, hogy a piacon maradt fejlesztőknek lehetőségünk van új projektek kidolgozására, amik közül az igazán jó projektek lehetnek csak életképesek a bozonytalan környezet miatt.

Az ATM-ek használata rendkívül egyszerű, segítségként találnak videót a kriptovaluta vétel menetéről honlapunkon az alábbi linken: https://blockchange.hu/.

Amennyiben pedig az ATM-nél menet közben ütköznének problémába hívják bátran ügyfélszolgálatunkat a hét bármely napján a +36 70 478 0722-es telefonszámon.

*A jelen posztban található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.